Leírás
Wakame alga
A wakame alga japán különlegesség, tradicionálisan miso levesekben vagy salátaként fogyasztják. Sok kalciumot és vitaminokat tartalmaz. Emellett jódban gazdag.
A wakame alga kedvező hatása
A wakame alga kalciumban és vitaminokban gazdag, ezen kívül jódban gazdag. A kalcium fontos szerepet játszik a csontok egészségének fenntartásában. Az alga kitűnő növényi fehérjeforrás, emellett sok rostot tartalmaz.
A WAKAME ALGA JÓTÉKONY HATÁSAI
Magas a kalciumtartalma
Vitaminokat tartalmaz
Jód forrás
Növényi fehérje forrás
Magas rosttartalmú
A wakame alga fogyasztása
Elkészítési javaslat: felhasználás előtt áztassa be a wakame algát forró vízbe 3 percig. Tradicionálisan miso levesben vagy salátaként fogyasztják.
A wakame alga összetétele
Összetevők: szárított wakame alga, só