Leírás
A vöröshagyma por jellemzői

A vöröshagyma por kíméletes szárítással készült, melynek során a készítmény megőrizte eredeti színét, illatát illetve ízvilágát, a vöröshagyma hatóanyagai biológiailag aktívak maradtak és szerves kötésben az egészségünk szolgálatába állnak.
A vöröshagyma tartalmaz A-, B-,C- és E-vitamint, valamint folsav, nátrium, kálium, vas tartalma is magas, de más ásványi anyagokban is bővelkedik. A hagymában egy igen erős antioxidáns is fellelhető, a kvercetin nevű flavonoid, ami segíthet a rákmegelőzésben.
A vöröshagyma támogatja a zsíranyagcserét, optimalizálja a koleszterinszintet és a vörös vérsejtek egészségéhez is hozzájárul.
Részt vesz az egészséges vércukorszint fenntartásában.
Antioxidáns tartalmának köszönhetően segít megküzdeni a szabad gyökök káros hatásával.
Magas rosttartalma miatt az emésztési problémákkal küzdőknek is segítség lehet.
Felhasználható minden olyan étel készítéséhez, amelyhez egyébként nyers vöröshagymát szokás használni.
100g vöröshagyma por kb. 80 dkg nyers vöröshagymának felel meg, illata, zamata szinte megegyezik a friss vöröshagymáéval.
Receptek vöröshagyma porral

Fűszeres tofukolbászok gluténmentes bagettel
Shirataki tészta gombás jackfruittal vagy jackfruit curryvel
Egyszerű tofuétel baconos szószban sütve
Jackfruittal töltött ravioli
Cikkszám: 20388