Leírás
Selyemtofu
A selyemtofu krémes, selymes textúrával rendelkezik. Kizárólag növényi alapanyagokat tartalmaz, növényi fehérjeforrás. Semleges íze révén sokoldalúan felhasználható. A japán konyhában használják levesekbe, vagy kevés szójaszósszal fogyasztják. Felhasználható különböző tejtermékek, tejszín, joghurt vagy tejföl helyettesítésére. Használják desszertekhez és különféle pékárukhoz is.
A selyemtofut finom, krémes és selymes állaga és semleges íze teszi különösen sokoldalúvá. Felhasználhatjuk levesekbe, vagy fogyaszthatjuk kevés szójaszósszal, helyettesíthetünk vele különböző tejtermékeket, vagy készíthetünk vele desszerteket és különféle pékárukat is.
A SELYEMTOFU ELŐNYEI
• Selymes, krémes állagú
Fogyasztási javaslat: a selyemtofut saláták, tésztafélék, csőben sült ételek hozzávalójaként vagy akár önmagában is fogyaszthatjuk.
Összetevők: víz, szójabab (14,9%), savanyúságot szabályozó: E575, keményítőszer: E509