Leírás
Himalája só (világos, étkezési, finom őrlésű)
Összetevők: 100% nátrium-klorid (kristálysó)
A himalájai kristálysót 400-600 m méter mélységben bányásszák, ahol évezredek óta érintetlen, szennyeződésektől mentes környezetben van jelen. Ez kristályosodik ki és válik rózsaszín színűvé, és ez ma a legminőségibb, a legtisztább, és legtermészetesebb só a Földön. A himalájai kristálysó 84 féle mikroelemet tartalmaz, melyek könnyen felszívódnak sejtszinten. A Himalája só a világ gasztro kultúrájában minden kontinensen közkedvelt.
Tápanyagtartalom 100g-ban:
Összetevők: 100% nátrium-klorid (kristálysó)
A himalájai kristálysót 400-600 m méter mélységben bányásszák, ahol évezredek óta érintetlen, szennyeződésektől mentes környezetben van jelen. Ez kristályosodik ki és válik rózsaszín színűvé, és ez ma a legminőségibb, a legtisztább, és legtermészetesebb só a Földön. A himalájai kristálysó 84 féle mikroelemet tartalmaz, melyek könnyen felszívódnak sejtszinten. A Himalája só a világ gasztro kultúrájában minden kontinensen közkedvelt.
Tápanyagtartalom 100g-ban:
Energiatartalom: <0,1 kJ/<0,1 kcal
Zsír: <0,1 g
Szénhidrát: <0,1 g ebből cukor: <0,1 g
Fehérje: <0,1 g
Sótartalom: 99,8 g
Nátriumtartalom: 36,9 mg
Felhasználási javaslat: A már jól ismert konyhasó felhasználásához hasonlóan, ételek ízesítésére.
A tasak hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó!
Származási ország: Pakisztán
Zsír: <0,1 g
Szénhidrát: <0,1 g ebből cukor: <0,1 g
Fehérje: <0,1 g
Sótartalom: 99,8 g
Nátriumtartalom: 36,9 mg
Felhasználási javaslat: A már jól ismert konyhasó felhasználásához hasonlóan, ételek ízesítésére.
A tasak hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tárolandó!
Származási ország: Pakisztán