Leírás
Delhi Dal Makhani készétel
Az Észak-Indiai Punjabi legismertebb étele. Hagyományosan lassan főzött curry mungóbabbal és vörösbabbal. Enyhén csípős ízvilág jellemzi.
víz, mungó bab, hagyma, kókusztej, napraforgó olaj, vörösbab, paradicsom paszta, kesudió, gyömbér, só, koriander levél, fokhagyma, chili por, fűszerek (csillagánizs, fekete kardamom, fekete bors, édeskömény, kasszia, chili, szegfűszeg, só, koriander, római kömény, gyömbér por, édesköménymag), zöld chili, kurkuma por, kardamom, fahéj, szegfűszeg.
Felmelegítés után azonnal fogyasztható. A bontatlan zacskót tegyük forrásban lévő vízbe 3-5 percre, vagy a tasak tartalmát egy tányérba tesszük és mikrohullámú sütőben 2 percig melegítjük.
Napraforgóolajjal készült. Tartósítószer mentes. Gluténmentes. Vegán.
Mogyorót, földimogyorót, szóját, mustárt, és szezámmagot feldolgozó üzemben készült.
Ne fogyassza el a terméket abban az esetben, ha a zacskó folyik, vagy fel van fújódva!
Indiai termék.
100 gramm Dal Makhani tápértéke:
Energia KJ-ban: 479,8
Energia Kcal-ban: 114,6
Zsír: 6,7g
- amelyből telített zsírsav: 1,8g
Szénhidrát: 9,8g
- amelyből cukor: <0,5g
Fehérje: 4,1g
Só: 0,8g
Cikkszám: 20516