Bulkshop csicseriborsó tészta, orsó 200g
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!

Bulkshop csicseriborsó tészta, orsó 200g

Elérhetőség: 100 db raktáron

Vegán, gluténmentes csicseriborsó tészta, orsó. Három összetevőből: csicseriborsó liszt, víz, útifű maghéj liszt. 3-5 perc alatt elkészül. Kitűnő növényi fehérje és rostforrás.

Kívánságlistára teszem
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!

Leírás

Csicseriborsó tészta, orsó

A csicseriborsó tészta három összetevőből áll: csicseriborsó lisztből, ivóvízből és útifű maghéj lisztből. 3-5 perc alatt elkészíthető. Kitűnő növényi fehérje és rostforrás. Vegán és gluténmentes.

A csicseriborsó tészta, orsó kedvező hatása

A tészta fő összetevője a csicseriborsó liszt. A csicseriborsó melegítő hatású, magas kalória és fehérjetartalmú, rostokban gazdag hüvelyes. A csicseriborsó kedvező élettani hatással rendelkezik. Mivel élelmi rostokban gazdag, így támogatja emésztésünk munkáját, és segít megszabadulni a bélfalakon lerakódott salakanyagoktól. Rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a vérnyomás normalizálásához, segíti a koleszterin kiürülését szervezetünkből, ezáltal csökkentve a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát. Lassú felszívódású és emésztést serkentő, emiatt mérsékli a vércukorszint hirtelen megemelkedését és ingadozását, az emésztés serkentésével pedig megszünteti a székrekedés okozta nehézségeket. A csicseriborsó bőségesen tartalmaz karotint, B1-, B6- és E-vitamint, folsavat, az ásványi anyagok közül pedig vasat, magnéziumot, cinket, kalciumot.

A CSICSERIBORSÓ TÉSZTA JÓTÉKONY HATÁSAI

• Vegán

  • Gluténmentes
  • Növényi fehérjeforrás
  • Rostokban gazdag, így támogatja az emésztést
  • A csicseriborsó több kedvező élettani hatással rendelkezik
  • Mérsékli a vércukorszint hirtelen megemelkedését
  • Rendszeres fogyasztása csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát
  • Több vitamint és ásványi anyagot tartalmaz

A csicseriborsó tészta, orsó felhasználása

Elkészítési javaslat: forrásban lévő vízben, alacsony hőfokon 3-5 percig főzzük, ha kész, leszűrjük és bő vízzel öblítjük. Ízlés szerint tálaljuk.

A csicseriborsó tészta, orsó összetétele

Összetevők: csicseriborsó liszt (94%), ivóvíz, útifű maghéj liszt