Leírás
Céklás latte ceyloni fahéjjal
A céklás latte összetevői:
céklapor, ceyloni fahéj, gyömbér, tengeri só, feketebors, chilipor.
Felhasználási javaslat:
1/2 teáskanál fűszerkeveréket alaposan keverjen el 1 bögre tejben, növényi tejben, és édesítse ízlés szerint.
A céklás latte összetevőiről bővebben
A céklapor, a cékla 100%-ban természetes őrleménye, gazdag tápanyagforrás, koncentrált módon rendelkezik a friss növény kedvező hatásaival, így fogyasztása kifejezetten jótékony hatással van szervezetünkre. Sok antioxidánst tartalmaz. Lúgos kémhatású, csökkenti a gyomorsav túlzott termelődését és. Immunerősítő hatású. Támogatja a máj, az epe és a vese működését.A ceyloni vagy "igazi fahéj" Sri Lankáról származik. A Cinnamomum verum fa belső kérgéből állítják elő. A hagyományos fahéjjal szemben a kumarin tartalma elenyésző, így nagyobb mennyiségben is fogyasztható.
A gyömbér számos, szervezetre gyakorolt jótékony hatással is rendelkezik. Élénkíti a szervezet energiáját és vitalitását. Jótékonyan hat a szív és -érrendszer működésére. Segíti az emésztést, serkenti az anyagcserét. Az emésztőrendszer támogatása révén támogatja az immunrendszer működését, ami jól jön pl. megfázások esetén. Gyulladáscsökkentő hatású.